Aslıhan Güner Ve Kardeşleri : 26.4k Likes, 199 Comments - Aslıhan Güner Kılıç ... - Ünlü dizi ve sinema oyuncusu aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi.. Herkese merhaba dostlar ben heros, 20 yaşındayım ve ilköğretim matematik öğretmenliği. Aslıhan güner oyunculuk mesleğini ayrıca çok sevmektedir. Herkese merhaba dostlar ben heros, 20 yaşındayım ve ilköğretim matematik öğretmenliği. Oyuncunun, neslihan ve yasemin adında kız kardeşleri ve bir de erkek kardeşi var. Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner, şarkı söylemeyi çok seviyor.

Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. Oyuncunun, neslihan ve yasemin adında kız kardeşleri ve bir de erkek kardeşi var. Burası haftasonu'nda oylum talu'nun konukları ünlü oyuncu çift aslıhan güner ve mert kılıç ile keyifli bir sohbet sizleri bekliyor. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! 3 kız kardeşin bir de erkek kardeşleri var.

İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'den Kuzey Yıldızı setinden ...
İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'den Kuzey Yıldızı setinden ... from img3.aksam.com.tr
Aslıhan güner 'den kötü haber! Burası haftasonu'nda oylum talu'nun konukları ünlü oyuncu çift aslıhan güner ve mert kılıç ile keyifli bir sohbet sizleri bekliyor. Oyuncu mert kılıç'ın boy uzunluğu 185cm kilosu ise 76 kilo ağırlığındadır. Şefkat tepe dizinde tanışan güner ve mert kılıç 9 haziran 2013 yılında evlendi. İki kardeş de mavi gözlü. Üç kız kardeşin bir de erkek kardeşleri var. Hangi dizi ve sinema filmlerinde oynadı? İşte başta aslıhan güner olmak üzere ünlülerin kardeşleri.

Oyuncu mert kılıç'ın boy uzunluğu 185cm kilosu ise 76 kilo ağırlığındadır.

Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Oyuncu aslıhan güner, paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki aslıhan güner kimdir, nereli, kaç yaşında? Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinin güzel oyuncusu aslıhan güner'in kardeşlerine sosyal medyada beğeni yağdı. Asi dizisiyle tanınmaya başlamıştır diyebiliriz. Aslihan günere bayilan bitek benmiyim ya. Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır. Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı. Aslıhan güner vekız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırtıyor. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Show tv ekranlarında yayın hayatına devam eden kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan aslıhan güner, acı haberle sevenlerini derin bir yasa boğdu. Görünenin arkasındaki aslıhan güner kılıç; Aslıhan güner 'den kötü haber!

Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinde rol alan ünlü oyuncu aslıhan güner, kardeşleri ile verdiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Aslıhan güner vekız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırtıyor. Aslıhan güner oyunculuk mesleğini ayrıca çok sevmektedir. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Burası haftasonu'nda oylum talu'nun konukları ünlü oyuncu çift aslıhan güner ve mert kılıç ile keyifli bir sohbet sizleri bekliyor.

Aslihan Güner | Stil, Güzellik, Kızlar
Aslihan Güner | Stil, Güzellik, Kızlar from i.pinimg.com
Aslıhan güner sevgilisi kim sorularına 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girerek vermiştir. Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinin güzel oyuncusu aslıhan güner'in kardeşlerine sosyal medyada beğeni yağdı. Burası haftasonu'nda oylum talu'nun konukları ünlü oyuncu çift aslıhan güner ve mert kılıç ile keyifli bir sohbet sizleri bekliyor. Oyuncu mert kılıç'ın boy uzunluğu 185cm kilosu ise 76 kilo ağırlığındadır. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Görünenin arkasındaki aslıhan güner kılıç;

Aslıhan güner sevgilisi kim sorularına 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girerek vermiştir.

Renkli gözlü güzel oyuncunun kardeşleri de güzellikleriyle göz kamaştırdı. Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinde rol alan ünlü oyuncu aslıhan güner, kardeşleri ile verdiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Neslihan güner, yasemin güner (kardeşleri) eşi: Dizide üç kez nikah masasına oturan aslıhan güner ve sevgilisi mert kılıç gerçek hayatta büyük bir aşka yelken açtı. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Peki aslıhan güner kimdir, nereli, kaç yaşında? Oyuncu aslıhan güner, paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Aslıhan güner sevgilisi kim sorularına 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girerek vermiştir. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Üç kız kardeşin bir de erkek kardeşleri var. Oyuncunun iki kız kardeşi bulunuyor. Şefkat tepe dizinde tanışan güner ve mert kılıç 9 haziran 2013 yılında evlendi.

Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı. Şefkat tepe dizinde tanışan güner ve mert kılıç 9 haziran 2013 yılında evlendi. Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinde rol alan ünlü oyuncu aslıhan güner, kardeşleri ile verdiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Aslıhan güner'in kardeşleri güzellikleriyle dikkat çekiyor.

Aslıhan Güner'in kardeşleri de güzellikleriyle göz ...
Aslıhan Güner'in kardeşleri de güzellikleriyle göz ... from www.gazetemag.com
Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinin güzel oyuncusu aslıhan güner'in kardeşlerine sosyal medyada beğeni yağdı. 3 kız kardeşin bir de erkek kardeşleri var. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu. 17 aralık 1987 doğum yeri: Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı. Üç kız kardeşin bir de erkek kardeşleri var. Oyuncunun, neslihan ve yasemin adında kız kardeşleri ve bir de erkek kardeşi var. Peki aslıhan güner kimdir, nereli, kaç yaşında?

3 kız kardeşin bir de erkek kardeşleri var.

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Oyuncunun, neslihan ve yasemin adında kız kardeşleri ve bir de erkek kardeşi var. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Kuzey yıldızı i̇lk aşk 37.bölümkanalima abone olun ►► facebook. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu. Asi dizisiyle tanınmaya başlamıştır diyebiliriz. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Herkese merhaba dostlar ben heros, 20 yaşındayım ve ilköğretim matematik öğretmenliği. Aslıhan güner vekız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırtıyor. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Aslıhan güner vekız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırtıyor. Aslıhan güner oynadığı diziler filmler.

Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! aslıhan güner. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri !